Eilen illalla palailtiin kädentaitomessuilta Helsingistä. Olipas mukava reissu, lupsakkaa seuraa ja hyvä kyyti. Kiitos! Perjantaina ajeltiin Helsinkiin ja nähtiin ilotulituksen Suomen mestaruus kisat. Porukkaa oli kuin muurahaisia ja raketit hienoja! Lauantaiaamuna suunnistettiin kohti Menita-lankakauppaa (muistinpas nimen!) ja sieltä mukaan tarttui Eskimolankaa ja kahdet puikot. Kädentaitomessuilta mukaan lähti huopasydämiä, tulitikkuja ja miehelle pipo. Messuilta ei tullut hankittua esim. lankoja, koskapa mielessäni ei ollut mitään erityistä käsityötä. Nappeja tyttären takkiin en sitten reissusta löytänyt.

870451.jpg

Ystäväni yllättivät minut reissussa synttärilahjalla. Kiitos ja kumarrus! Laitan synttärilahjan sisällön tähän, koska se liittyy blogin aiheeseen :) Ja ei muuta kuin kutomaan... Joskus tulevaisuudessa näette kenties mitä näistä langoista tuli :)

870455.jpg

Niitä miehen steppisukkia (siis niitä aloeveraisia) kudoin melkein koko matkan. Toinen sukka on valmis ja toisessa teen kantapäätä. Tänä aamuna innostuin kokeilemaan hankkimistani Eskimolangoista laukkua. Saa nähdä miten käy!