Eilen kaivelin kaappejani aikomuksena valokuvata edes muutama ompelutyöni. Verhot ja vanhemmat tekeleet jätin rauhaan. Tällaisia tuotoksia löytyi.

Tämän Unikko-mekon tein viime syksynä. Otin mallia aiemmin tekemästäni lyhyemmästä punaisesta Unikko-mekostani. Tähän muutin erilaisen kauluksen ja tein tästä pitkän version. Oon käyttänyt tätä paljon. Tykkään siitä kovin :)

845522.jpg

Tämän punaisen takin tein tyttärelle juhlavammaksi takiksi joskus puolitoista vuotta sitten. Sitä on käytetty lopulta aika paljon mm. pitemmillä ostosreissuilla talvella ja tietysti niissä juhlissa. Tuntuu muuten jotenkin tönköltä jo kuvakin tuosta takista näin kesähelteillä. Kauhistuttaa pelkkä ajatuksin että kohta on edessä taas se ankara turjustaminen kylmän karkottamiseksi... Rakastan kesää!

845524.jpg

Ja tämän ruskean takin tein viime talvena pojalle toppatakkia ohkaisemmaksi juhlavammaksi takiksi. Tätäkin on käytetty paljon. Ja poika itsekin tykkää siitä :)

845523.jpg

Tämän juhlamekon tein viime keväänä tyttärelle tulevia häitä silmällä pitäen. Tämä mekko ei kuitenkaan koskaan ollut häissä päällä johtuen morsiusneidon hommaan hankitusta mekosta. Tätä on kuitenkin käytetty useamman kerran.

845525.jpg

Kerroin tuolla ylempänä seitsemässä totuudessa itsestäni, että olen laiska silittäjä. Kun näitä tekeleitä nyt katsoo tuossa tietokoneruudulla niin onhan se pakko myöntää, että paremmalta ne näyttäsivät jos olisin viitsinyt näyttää niille sitä iki-ihanaa silitysrautaa ;) Hih!